Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužena za nasilničko ponašanje

Ceca s elektronskom narukvicom na sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje Svetlani Ražnatović Ceci, zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema direktoru NK Mladi proleter Aleksandru Olareviću, odgođeno je jer ‘nije bilo dokaza da je optuženom Predragu Ocokoljiću uručena optužnica’.

Predrag Ocokoljić, zet Svetlane Ražnatović, tražio je dodatno vrijeme za pripremanje obrane jer mu nije uručena optužnica, što je sud i odobrio, prenosi Blic.

'Što se tiče nekih njezinih intimnih osjećaja, emocija i tako dalje, vjerujte da joj sigurno nije svejedno jer ovolika pažnja javnosti i danas u ovom trenutku kad Srbija ima mnogo, mnogo težih problema, kada se djelovi teritorija ove zemlje oduzimaju, kada se takva medijska pažnja pridodaje jednom ovakvom slučaju sigurno da nije uobičajeno i sigurno da i to ostavlja traga na njoj', kazao je novinarima Cecin odvjetnik Goran Petronijević.

 Ceca je zbog suđenja napustila kućni zatvor, u kojem boravi od lipnja kada joj je na nogu stavljena elektronska narukvica preko koje Uprava za izvršenje krivičnih sankcija kontrolira poštuje li Ceca zabranu napuštanja kuće. Na suđenje nije došao, iz medicinskih razloga, Aleksandar Olarević, koji je zbog nasilničkog ponašanja i podigao optužnicu protiv Cece.

Olarević je poznatoj emisiji ‘Insajder’ o mafiji u nogometu ispričao da su 18. lipnja 2007. ispred njegove kuće i Sportskog centra ‘Inge’ na Zvezdari, ‘došla gospođa Ražnatović sa osiguranjem, Ocokoljićem i sa Jeftićem, direktorom Obilića’, podsjeća Blic.

‘Sve je eskaliralo 10. listopada, kada su četvorica naoružanih njenih ljudi, dvojicu poznajem, dvojicu ne poznajem, napali i pucali da me ubiju. Pucali su pravo u mene, kako su me promašili, ne znam.Pucali su u mene i mog brata Miodraga, ušli u automobil i pobjegli. Dvojica su uhapšena.Ti koji su pucali ne zna se koji su ‘ tvrdio je Olarević, koji je kasnije izjavio da će povući prijavu protiv Cece, piše Blic.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene