Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navukla se

Časnu sestru izbacili iz samostana zbog Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska redovnica izbačena je iz samostana nakon 35 godina službe jer se previše 'navukla' na Facebook.

Bivša sestra Maria Jesus Galan (54), poznatija kao 'sestra Internet' izbačena je iz samostana Santo Domingo el Real u Toledu i preko iste društvene mreže poručuje kako svima oprašta. 'Zavist je pobijedila i dvije časne sestre su me odlučile izbaciti iz dominikanskog samostana, bez očita razloga', napisala je i promijenila profilnu fotografiju u onu žene koja plače, piše španjolski El Pais.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žrtva nije ozlijeđena Razbojnik istukao časnu sestru cipelom po glavi Slika nije dostupna Porast krađa Na djelu uhvaćena i časna sestra

>> Učenicu zamalo došao glave 'prijatelj' s Facebooka

Nadbiskup Toleda odbio je komentirati slučaj jer, kako kaže, samostan ima 'vlastita pravila'. Sestra Maria je prošle godine čak dobila i priznanje lokalnih vlasti jer je digitalizirala i uredila samostansku knjižnicu, no odjednom se priča promijenila.

Usprkos nedaći sestra ne odustaje već se raduje novom načinu života. 'Rođena sam sretna, živjet ću i umrijet ću sretna. Sad tražim novi posao i nadam se kako ću jednog dana posjetiiti New York i London. Bog je dobar i pomoći će mi', kazala je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene