Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao je oteti nedaleko stana

Učenicu zamalo došao glave 'prijatelj' s Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dogovor s 'prijateljem' ostvaren putem Facebooka gotovo je došao glave učenicu petog razreda novosadske osnovne škole.

12-godišnja djevojčica kaže da se Facebook prijatelj predstavio kao kolega iz škole. Zamolio ju je da mu donese knjigu da bi napravio domaću zadaću jer je navodno bio bolestan. Povjerovala je u priču jer je kolega pod tim imenom baš bio bolestan tih dana.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Crnogorac od Facebooka traži pola milijuna dolara

'Krenula sam niz ulicu, prema njegovoj kući, kad je iz auta odjednom izašao neki čovjek, koji mi je prišao i predstavio se kao tata mog školskog kolege. Inzistirao je da uđem u njegov auto, ali nisam htjela, jer mi je bio nepoznat. Nervozan što ga odbijam, pokušao je na silu da me uvuče u auto. Počela sam da vrištim, što je srećom čula susjeda koja je istrčala da vidi što se događa. Kad je vidio susjedu napasnik je pobjegao, a u panici nismo pogledale koji je broj registarskih tablica njegovog auta', ispričala je djevojčica na tribini 'Klikni sigurno', kako prenosi novosadski dnevni list 'Nacionalni građanski'.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene