Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Financijska istraga u tijeku

Canetu oduzimaju dviju kuće i 11 stanova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Financijskom istragom utvrđeno je da je Stanko Subotić Cane, optužen za šverc cigareta, vlasnik 11 stanova, jedne vile i tri poslovna prostora na elitnim lokacijama u Beogradu te obiteljskog zemljišta i kuće u Ubu.

Još uvijek se provjeravaju neke arese kao i imovina Subotićevih članova obitelji koji su vlasnici nekih nekretnina, piše Blic. Dodaje kako je većina ove imevine blokirana i tražit će se njezino privremeno oduzimanje. Ukoliko Subotić bude osuđen, bit će podnijeti zahtjevi za trajno oduzimanje nekretnina.

Pročitajte i ovo Marina Lovrić Merzel Nakon 10 godina Bivša županica osuđena na šest godina zatvora: Oduzet joj nezakonito stečena imovina Švercao cigarete u gepeku Švicarske registracije Zaradio masnu kaznu: Pokušao u Schengen sa gepekom punim cigareta, no Carina ga spriječila

>> Subotić: Pokažite dokaze i odgovarat ću za sve

U Knez MIhajlovoj ulici Subotić ima stan od 184 kvadrata, a u istoj ulici posjeduje i poslovni prostor. U zgradi u Ulici kneza Miloša čak je sedam stanova u vlalsništvu Subotića. Najmanji stan ima 31 kvadrat, a najveći 164 kvadrata. U financijskoj istrazi utvrđeno je da je Subotić vlasnik vile na Dedinju od 280 kvadrata te  u Ulici braće Krsmanovića ima dvije garsonjere i jedan trosobni stan. Blic piše kako je utvrđeno da je Subotić vlasnik još dva poslovna prostora, u ulici Srpskih vladara i Kameničkoj ulici, dodaje Blic.  Financijska istraga protiv Subotića provedena je zbog optužnice da je predvodio grupu švercera cigareta, koja je u razdoblju do 1995. do 1996. godine, oštetila budžet Srbije za 56 milijuna njemačkih maraka i gotovo osam milijuna dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene