Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progovorio o optužbama

Subotić: Pokažite dokaze i odgovarat ću za sve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Narudžbu i ubojstvo Ive Pukanića mnogi povezuju s crnogorskim poduzetnikom Stankom Subotićem Canetom.

Subotić to demantira, te dodaje da iz Hrvatske nije dobio nikakav zahtjev ili poziv. Prenosimo što je Subotić u intervju za TV IN iz Podgorice rekao o optužbama iz Hrvatske. U Ženevi prati sve slučajeve u kojima se spominje njegovo ime te kaže da se ne boji optužnice iz Hrvatske za ubojstvo Pukanića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čeka se potvrda Stanko Subotić osumnjičen za ubojstvo Pukanića? Slika nije dostupna Đukanović ekskluzivno progovorio 'Htjeli su mi na glavu staviti metu kao i na Đinđićevu'

Ratko Knežević na svom je nedavnom svjedočenju pred Županijskim sudom rekao da je Pukanića ubila duhanska mafija na čijem su čelu Milo Đukanović i Stanko Subotić. 'To je upravo ovo što sam Vam rekao. Ne znam da li da se bojim nečega što je lažno. Ja nisam za sada dobio, ni od Tužiteljstva, niti od bilo koga bilo kakav upit u vezi toga. Osim novinskih članaka i blebetanja Ratka Kneževića, meni je drugo sve nepoznato. Ne znam šta da Vam kažem na to', ističe Subotić.

Subotić tvrdi da nikad nije nudio novac Pukaniću da prestane pisati o švercu cigareta. USKOK intenzivno istražuje Subotićeve veze s osumnjičenima za Pukanićevo ubojstvo. Dva tjedna prije ubojstva sa računa jedne ciparske banke optuženom Slobodanu Đuroviću uplaćeno je 780 tisuća eura. Mnogi taj račun povezuju upravo sa Subotićem, a on kaže da ne poznaje Đurovića i da mu nikakav novac nije uplaćivao. 'Neka mi pokažu taj račun, neka mi pokažu tačno račun, točnu transakciju. Ako postoji ikakva veza sa mnom, ja sam spreman osobno odgovarati za sve što oni budu rekli i za ubuduće da sam kriv', zaključio je Subotić.

Kontorverzni poduzetnik tvrdi da su mu srbijanske tajne službe napravile lažnu biografiju i da su otad počeli svi njegovi problemi. Kao glavnog krivca proziva Aleksandra Tijanića sadašnjeg direktora Televizije Srbije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene