Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bugarski princ u komi nakon automobilske nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Princ Kardam, nasljednik bugarskog prijestolja, nalazi se u komi nakon što je zadobio teške ozljede glave u automobilskoj nesreći u Madridu, ali je njegovo stanje stabilno, izjavio je u subotu jedan od njegovih liječnika.

"Pacijent ima tešku ozljedu mozga", rekao je Jesus Medina, koji vodi tim liječnika u madridskoj bolnici Doce de Octubre, dodajući da zasad nema prognoza dok pacijent ne izađe iz kome, što se očekuje u idućih tri do pet dana.

Pročitajte i ovo Princ Abdul Mateen (Foto: Instagram) "Težak" 20 milijardi dolara Ludo raskošan život superbogatog princa: Vozi avione, pozira s oružjem, a sebe zove "ocem tigrova" Saudijski princ nasljednik Mohamed ben Salman (Foto: AFP) Rastu napetosti Saudijski princ: Iranski vrhovni vođa je "novi Hitler"


Princ Kardam (46), najstariji sin kralja Simeona koji je u egzilu, zaletio se automobilom u stablo na madridskom autoputu, a od siline udarca automobil se okrenuo na krov. S njim u automobilu bila je i supruga, španjolska aristokratkinja Miriam Ungria (45), koja je također zadobila ozljede u nesreći ali ne tako teške.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene