Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno 13 osoba

Brutalan zločin: 15-godišnju djevojku silovalo 38 muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su je namamili u napuštenu kolibu, mušarci su djevojku satima naizmjence silovali. Sumnja se da su silovali i njezinu 17-godišnju prijateljicu.

Malezijska policija uhitila je 13 osoba, a u potrazi su i za drugim osumnjičenima nakon što su se pojavile optužbe da je 38 muškaraca silovalo 15-godišnju djevojku u napuštenoj kolibi u državi Kelantan 20. svibnj, piše Reuters. 

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

Nakon što su je namamili u kolibu, mušarci su je satima naizmjence silovali, a policija istražuje je li i njezina 17-godišnja prijateljica koja je bila s njom također silovana.

Navodni napad, samo jedan od nekoliko brutalnih na području Azije posljednjih dana, izazvao je ogorčenje među ženskim grupama.

Silovali tinejdžerice i bacili ih na drvo manga

Državni službenici slučaj još uvijek odbijaju komentirati, ali prema saznanjima medija nekoliko uhićenim muškaraca bilo je pozitivno na amfetamin. Među uhićenima je navodno i jedan otac sa svoja dva sina tinejdžera.

Inače, silovanja nisu rijetkost u Maleziji. Samo tijekom 2012. ih je prijavljeno gotovo tri tiusće. U njih 52 bile su uključene djevojke mlađe od 16 godina.

Brutalan napad dogodio se ovaj tjedan u Indiji kada je dvije tinejdžerice silovala skupina muškaraca, a zatim ih objesila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene