Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon ubojstva vojnika

Engleski nacionalisti ciglama gađali džamiju: 'Islam nikada nije bio religija mira!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je britanski vojnik brutalno ubijen, policija je primila nekoliko poziva zbog napada na džamije širom Londona.

Više od stotinu pripadnika ultradesničarske skupine 'English defence league' sinoć se okupilo nedaleko od mjesta gdje je brutalno ubijen britanski vojnik. Napadnuto je i nekoliko džamija koje su skupine gađale ciglama, piše The Sun.

>> VIDEO: Ispovijest svjedoka brutalnog ubojstva u Londonu
'Naša sljedeća generacija u školama uči da je islam religija mira. Nije, ona to nikada nije ni bila. Ono što ste vidjeli danas je islam', kazao je vođa EDL-a, Tommy Robinson, koji je predvodio skupinu muškaraca. Jedan je 43- godišnji muškarac u pritvoru zbog sumnje da je podmetnuo požar nakon što je viđen da je s nožem hodao po džamiji.

>>
Brutalno ubojstvo vojnika nasred ulice u Londonu!

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Napad u crkvi u Istanbulu Ubojice u bijegu VIDEO Napad u istanbulskoj crkvi: Dvojica maskiranih muškaraca upala na misu i ubila jednu osobu

Podsjetimo, jučer su dvojica muškaraca nasred ulice u jugoistočnom dijelu Londona napala i mačetom ubila jednog vojnika. Tijelo su odvukli na cestu te su, mašući oružjem, od šokiranih prolaznika tražili da ih fotografiraju. Taj je zločin okarakteriziran kao teroristički čin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene