Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika oko ebole

Nije bio zaražen: Britanac u Makedoniji umro od alkohola?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljeno je da je muškarac u Africi zadnji put boravio prije tri godine. Tada je bio u posjeti sestri u Tanzaniji.

Britanski državljanin (58) koji je jučer preminuo u Skoplju ipak nije bio zaražen smrtonosnom ebolom. Liječnici u skopljanskoj bolnici sumnjaju da je preminuo uslijed trovanja alkoholom, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije Slika nije dostupna Još uvijek se nagađa Uzrok smrti Britanca u Makedoniji možda alkohol, a ne ebola

Glasnogovornik Ministarstva zdravstva Makedonije kazao je da je Britanac u Skoplje stigao 2. listopada te kako je hospitaliziran u jučer u 13 sati. Preminuo je nekoliko sati kasnije.

Imao je visoku temperaturu i unutarnje krvarenje koje je, pretpostavljaju liječnici, nastupilo zbog visoke koncentracije alkohola u njegovom organizmu. Je li njihova pretpostavka točna pokazat će rezultati obdukcije koja će biti izvršena za 48 sati.

Ebola-samoubojice: Džihadisti se žele zaraziti ebolom?

Objavljeno je i da je muškarac u Africi zadnji put boravio prije tri godine. Tada je bio u posjeti sestri u Tanzaniji. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene