Obavijesti Video Pretražite Navigacija
‘Naša se klima mijenja’

Bloomberg podržao Obamu za drugi mandat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michael Bloomberg, gradonačelnik New Yorka podržao je demokrata Baracka Obamu za drugi predsjednički mandat i pritom istaknuo važnost Obamina rada u borbi protiv klimatskih promjena.

Gradonačelnik Bloomberg upravo se bori s golemim posljedicama prolaska razornog uragana Sandy, a u četvrtak je podržao Obamu. Objasnio je to Obaminim ustrajanjem u borbi protiv klimatskih promjena.

‘Naša se klima mijenja’, napisao je Bloomberg u članku za Bloomberg View. Napisao je da porast ekstremnih vremenskih nepogoda u svijetu, a jednu od njih New York je doživio ovoga tjedna, može i ne mora biti posljedica klimatskih promjena.

Pročitajte i ovo Avion Boeing Jedan u nizu Novi incident na letu: Zbog bizarnog incidenta 176 putnika vraćeno u New York Slika nije dostupna Tko će biti novi predsjednik? Obama i Romney potpuno izjednačeni

>> Superoluja iza sebe ostavila pustoš, Obama grlio i tješio stradale

No, mogućnost da su za to odgovorne klimatske promjene ‘trebala bi potaknuti sve izabrane lidere da odmah krenu u akciju’, upozorio je Bloomberg.

Ocijenio je kako je Obama učinio važne korake u cilju borbe protiv klimatskih promjena, dok je njegov republikanski izazivač Mitt Romney promijenio svoja stajališta o klimi u odnosu na vrijeme kada je bio guverner Massachusettsa. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene