Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božićna čestitka

Bjegunac se ruga policiji preko interneta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjegli britanski kriminalac slaveći Božić poslao je tamošnjoj policiji čestitku, u obliku fotografija s opscenom gestom, dok drži pečenu puricu na tanjuru u ruci.

Craig 'Lazie' Lynch, 28-godišnjak, pobjegao je iz zatvora Hollesley Bay u Suffolku, još u rujnu, no umjesto da pomno skriva svaki svoj trag, on koristi svaku priliku kako bi preko društene mreže policiju vukao za nos i obavještavao ih o svojem kretanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se"

>> Facebook kriv za svaki peti razvod braka

Na sam Božić, uslikao se pokazujući srednji prst prema kameri, a u drugoj ruci držeći pečenu puricu, očito poručujući policiji kako se on jako dobro zabavlja i provodi blagdane ležerno, piše Daily Mail. Ispod fotografije, Lynch je napisao i 'Ako ne vjerujete da sam na slobodi, evo vam dokaza. Kako bi inače j... te došao do ovakve pečenke u zatvoru? Ha ha!'

Ovaj je kriminalac u bijegu poručio fanovima na internetu, svojoj obitelji i ljubavnicama, kako ih sve voli te im je poželio i sretan Božić. Policiji je poručio da odj... te da je porazio njihov sustav. Glasnogovornica policije medijima je rekla kako policija surađuje s operaterima Facebooka, u nastojoanju da se Lynch locira i napokon uhvati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene