Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavili, a onda...

Bizarna tragedija u Srbiji: Ubio je suprug dok je posluživala goste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blizanci Dragan i Dejan Antić (48) uhićeni su i osumnjičeni za ubojstvo Draganove supruge.

Blizanci Dragan i Dejan Antić (48) iz Dragocveta kod Jagodine uhićeni su i osumnjičeni za ubojstvo 46-godišnje Draganove supruge Marine Antić, piše Alo.rs.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Nesretna žena stradala je u subotu kada je tijekom obiteljskog slavlja upucana u glavu. Naime, Dragan i Dejan slavili su pucajući iz vatrenog oružja, a jedan metak pogodio je Marinu dok je na terasi posluživala goste. Na mjestu je preminula.

Priveden otac koji je prijetio ubojicama sina: 'Osvetit ću te sigurno'

Obiteljski susjedi kažu da braća imaju običaj pucati na slavljima, ali nitko im to nije uzimao za zlo jer su bili dobri i vrijedni ljudi.

'To im je bio ventil i odmor od svakodnevnih obaveza', kažu susjedi. Ovaj put malo se više popilo i situacija je izmakla kontroli, pričaju o ovoj navodno bogatoj obitelji koja je rado pomagala drugima. Sada, kažu treba pružiti podršku Draganovoj i Marininoj kćeri, 24-godišnjoj Nataši.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene