Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokazao ultrazvuk

Bin Laden dobit će unuke blizance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osama Bin Laden postat će ponositi djed dvoje unuka.

Tako je pokazao zadnji pregled trudnice Louise Pollard, surogat majke iz Velike Britanije. Louise, koja je u osmom mjesecu trudnoće, djecu će roditi Bin Ladenovom sinu Omaru i njegovoj 54-godišnjoj supruzi Zaini. Par se vjenčao 2007. godine i od onda su pokušavali imati djecu, ali im nije uspjelo. Zbog toga su preko interneta kontaktirali 24-godišnju Britanku, koja je kao surogat majka već rodila dvoje djece britanskim parovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nismo mu bili bitni' Bin Ladenov sin: Poticao nas je na samoubilačke misije Slika nije dostupna Jedna od žena i djeca Times: Dio obitelji bin Ladena živi u Iranu

>> Britanka nosi unuka Osame bin Ladena

Omar Bin Laden živi u Kataru i zabranjeno mu je ući u Veliku Britaniju. Njegova supruga je Britanka i prije se zvala Jane Felix – Browne. Ona se nada da će se djeca školovati u Velikoj Britaniji. 'Ultrazvuk je pokazao da nosim blizance. Ja sam ostala u šoku, dok je Zaina plakala', rekla je Louise.

>> Bin Ladenov sin oženio Britanku pa želi živjeti u Britaniji

Omaru je dijagnosticirana šizofrenija jer čuje glas svog oca. Zaina ga je ostavila prošli mjesec, piše Daily Mail. 'Zaina će sljedeći tjedan posjetiti Omara. Sigurno će se pomiriti', dodala je Louise.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene