Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizrano

BILA IM JE SUMNJIVA Uhitili ženu s implatatima od tekućeg kokaina u grudima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Hondurasa s tekućim kokainom u implantatima u grudima uhićena je u petak u glavnom gradu Kolumbije na putu za Španjolsku.

Zapovjednik policije Diego Rosero u zračnoj luci El Dorado u Bogoti kazo je kako je osiguranje smatralo da su nervozna 22-godišnja putnica kao i njezine ogromne grudi sumnjivi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Krim policija i ATJ Lučko dočekali Manuela Vulića "Otrov" stigao u Zagreb VIDEO Jedan od najtraženijih bjegunaca deportiran iz Kolumbije: U Hrvatskoj ga dočekali specijalci

Pregled je pokazao tragove nedavnog zahvata i implantate i ona je na kraju priznala da u dojkama ima implantate s nepoznatim sadržajem koji su umetnuti tijekom operativnog zahvata u kolumbijskom gradu Pereiri.

Trebala ga je prenijeti u Barcelonu. Odvezena je u bolnicu gdje je iz implantata izvađen 1,5 kilogram tekućeg kokaina i ostala je na liječenju zbog infekcije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene