Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Željko Vrbat lišen slobode

BiH: Uhićen pljačkaš sesvetskog Getroa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bosanska policija 9. travnja u uhitila je Željka Vrbata kojeg hrvatska policija tzraži zbog pljačke Getroa.

'46-godišnji Željko Vrbat, rođen u Derventi, uhićen je proteklog petka u Odžaku oko 16 sati', rekao je za Dnevnik.hr Josip Dominković, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova posavskog kantona županije Orašje. Istaknuo je kako su Vrbotu slobode lišili policajci MUP-a Republike Srpske te pohvalio suradnju dvaju policija. Bosanska policija uhitila je Vrbata zbog pljačke Hypo banke. S njim su još uhićena dva muškarca, 26-godišnji Saša N. i 24-godišnji Branislav K, koje su slobode lišili djelatnici policijske postaje Odžak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BiH: Lelek osuđen na 13 godina zatvora za počinjene ratne zločine Slika nije dostupna Optuženi pljačkaši Getroa

>> Optuženi pljačkaši Getroa

Podsjetimo, Vrbat je u prosincu 2007. godine s još dvojicom kolega krenuo u pljačku Getroa u Sesvetama. Naoružani su upali u trgovački centar te pokušali uzeti novac od zaštitara tvrtke Sokol Marić. Došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen jedan pljačkaš, a dva su ranjena dva pljačkaša. Željko Vrbat uspio je pobjeći, a hrvatska policija od tada za njim traga.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene