Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mučio je 6 godina

BiH: Djevojčicu iz Njemačke držao u pritvoru i zlostavljao, a dobio 2 godine zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije godine zatvora dobio je Milenko Marinković , koji je šest godina u pritvoru držao i zlostavljao Njemicu Bettinu Siegner, odlučio je Općinski sud u Kalesiji na sjeveroistoku BiH

Po navodima medija u BiH, općinski sud je Marinkovića nepravomoćno proglasio krivim za držanje u šestogodišnjem pritvoru Siegnerove, koja će uskoro napuniti 20 godina.
Ona je u mjesto Karavlasi zatočena s 13 godina, kada je njena majka Slavojka zajedno s Milenkom Marinkovićem u BiH došla iz Njemačke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija istražuje Traži se najstarija sestra ropkinje: Monstrumi su i nju zlostavljali Slika nije dostupna Gdje je bio do sada? Otac djevojke zlostavljane u BiH: Majka zaslužuje plinsku komoru!

>> Bettina progovorila: Grijali su nož i palili me po licu i ruci

Optužnicom je županijsko tužiteljstvo u Tuzli Milenka i njegovu suprugu Slavojku teretilo za nezakonito višegodišnje lišavanja slobode, te zlostavljanje njemačke državljanke Bettine Siegner. Slučaj je otkriven u svibnju prošle godine, kada je i  uhićen bračni par Marinkovića. Po riječima glasnogovornika županijskog tužiteljstva u Tuzli Admira Arnautovića i ova je institucija danas obaviještena da je izrečena presuda, te je najavio podnošenje žalbe. Sud u Kalesiji je donio i odluku o razdvajanju predmeta, jer drugooptužena Slavojka Marinković nije priznala krivicu.

Podsjećamo, danas 20-godišnju njemačku državljanku u podrumu svoje kuće u selu Karavlasi kod Kalesije, u sjeveroistočnoj Bosni, Milenko (53) i Slavojka (46) Marinković držali su zatočenu šest godina tijekom kojih je za njih obavljala najteže fizičke poslove i živjela u nehumanim uvjetima. Slučaj je otkriven nakon prijave susjeda, koji je zatočenicu fotografirao, te donio policiji kao dokaz.
Bettinin otac Alfred je nakon što je doznao za slučaj za medije u BiH izjavio da je njegova bivša supruga monstrum, koja zaslužuje plinsku komoru. (HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene