Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka slobodnim Talijanima

Berlusconi: Za Božić poklonite sebe mojoj stranci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi, koji se u svojoj milanskoj rezidenciji oporavlja od prošlotjednog divljačkog napada, odaslao je svojim pristašama audio poruku s najboljim željama za nadolazeći Božić.

Poruka traje svega 49 sekundi, a u javnost je poslana preko online verzije lista Il Giornale, koji je u vlasništvu njegovog brata Paola. 'Povodom Božića, želim svim čitateljima Il Giornalea, da im se ostvare svi planovi i snovi, kao i njihovim obiteljima', poručio je Berlusconi, a prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Ilustracija zatvorili sedam plaža Stravičan napad u plićaku: "Nitko nije vidio da dolazi morski pas"

>> Nakon napada Berlusconiju porasla popularnost

'Ovim putem htio bih svim Talijanima, koji vole slobodu i koji žele takvima ostati, poslati posebnu poruku. Za Božić, poklonite sebe ili učlanite svoje prijatelje u PDL, stranku slobodnih ljudi (Berlusconijevu stranku)', rekao je talijanski premijer. Podsjetimo, prošlog ga je tjedna napao psihički bolesnik, koji mu je replikom milanske katedrale slomio nos i dva zuba, tijekom javnog okupljanja u Milanu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene