Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nakon ženine kritike

Berlusconi odustao od lijepih djevojaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina mladih žena koje su talijanski mediji predstavili kao kandidatkinje na europarlamentarne izbore za stranku šefa vlade Silvija Berlusconija, više nisu na izbornim listama, dan nakon kritika Berlusconijeve supruge Veronice Lario.

Berlusconija je žestoko napala supruga Veronica Lario osudivši njegovu podršku nekim kandidatkinjama za izbore za europarlament u lipnju čija je glavna zasluga da su lijepe.

Pročitajte i ovo Vanja Slijepčević Saftić Nemezida sedam Stručnjakinja o opasnostima koje djecu vrebaju na društvenim mrežama: "Šuljaju se i polako ulaze u njihov život" Boris Johnson Neće natrag u Downing Street Boris Johnson odustao od utrke za vođu Konzervativne stranke: Objasnio i zašto

Nakon što su dnevni listovi, među kojima i list obitelji Berlusconi Il Giornale, posljednjih dana obznanili desetak navodnih kandidatkinja od kojih četiri iz svijeta spektakla, samo je jedna mlada žena iz show-businessa ostala kandidatkinja nakon zatvaranja lista u srijedu navečer.

>> Berlusconi za zastupnice predložio četiri starlete

To je 27- godišnja Barbara Matera bivša finalistica za Miss Italije i bivša tv-voditeljica. Berlusconi je u srijedu reagirao i rekao da žali što je njegova supruga povjerovala novinama i za manipulacije optužio ljevicu koja 'kandidira staru kramu'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene