Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čak 14 optuženih

Beograd: Počelo suđenje za ubojstvo francuskog navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudski postupak protiv optuženih za umorstvo francuskog navijača Bricea Tatona u rujnu 2009. u Beogradu, započelo je u srijedu pred višim sudom u Beogradu izjašnjavanjem dvojice od 14 optuženih da nisu krivi za djelo koje im se stavlja na teret.

Optuženi su za teško ubojstvo, pri čemu su od njih 14 dvojica su u bijegu i njima će biti suđeno u odsutnosti, dok se jedan brani sa slobode. Početku suđenja je, uz brojne medijske ekipe, nazočio i francuki veleposlanik u Beogradu Jean-Francois Terral koji je novinarima pred početak suđenja kazao kako želi da pravda bude zadovoljena te da u tom predmetu ima puno povjerenje u srbijansko pravosuđe.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Brice Taton, jedan od francuskih navijača koje su 17. rujna 2009. u središtu Beograda napali huligani uoči utakmice Partizan - Toulouse, preminuo je u bolnici 12 dana nakon napada uslijed teških ozlijeda koje je tom prilikom zadobio. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene