Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena fotografija

Belgijski ubojica bio osuđen na zatvorsku kaznu, pušten ranije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nordine Amrani, koji je u krvavom pohodu u Belgiji jučer ubio petero ljudi, 2008. je bio osuđen na pet godina zatvora, ali je pušten ranije.

Ubojica, samoproglašeni ljubitelj oružja, već je otprije poznat policiji. Naime, već je bio osuđen za seksualne prijestupe i prodavanje droge. Iz zatvora je pušten u listopadu prošle godine, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odobrila zakon Prva zemlja na svijetu u kojoj je prostitucija upravo postala najnormalniji posao: Imat će i porodiljni, zdravstveno i mirovinu Ubojstvo u Cetinju Sve se istražuje Policija otkrila što su našli u kući monstruma s Cetinja! Neutješni djed: "Da nam je bar jedno dijete ostavio"

>> Otkriveno tijelo u domu snajperista iz Liegea

>> Strava u Belgiji: Ranama podlegla i beba, ukupan broj mrtvih popeo se na šest

Bio je osuđen na manje od pet godina u rujnu 2008. zbog ilegalnog posjedovanja oružja i kanabisa. Samo dvije godine kasnije, pušten je na slobodu bez ikakvog nadzora što mu je omogućilo da ponovno počne prikupljati oružje. Razlog prijevremnog puštanja iz zatvora još nije poznat.

Belgijski mediji pišu kako je trebao doći u policijsku postaju u Liegeu na razgovor o jednom slučaju povezanim sa seksualnim prijestupom, što je potaknulo pitanja kako je uopće takva osoba mogla biti na slobodi bez nadzora.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene