Obavijesti Video Pretražite Navigacija
45-godišnja spremačica pronađena mrtva

Otkriveno tijelo u domu snajperista iz Liegea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je otkrila mrtvo tijelo žene u stanu muškarca koji je ubio četiri osobe pucajući u gomilu u utorak u Liegeu, na jugoistoku Belgije, izvijestili su u srijedu belgijski mediji.

Tijelo je pronađeno tijekom pretresa doma Nordinea Amranija koji je također mrtav, pošto je najvjerojatnije počinio samoubojstvo nakon što je pucao na prolaznike u utorak u po bijela dana. Radi se od 45-godišnjoj ženi koja je radila kao spremačica kod susjede, piše regionalni dnevnik SudPresse.

U utorak ujutro kad je odlazila s posla Amrani ju je pozvao da uđe pod izgovorom da će joj dati posla. Potom ju je napao i ubio, piše isti izvor. Amrani, 33-godišnji stanovnik Liegea, u više navrata osuđivan, ubio je u utorak dvije djevojke od 15 i 17 godina te ženu od 75 godina. Beba od 17 mjeseci također je preminula u utorak navečer u bolnici u Liegeu.

Ozlijeđeno je 125 osoba, većina komadima stakla s autobusnog stajališta uništenog bombama koje je bacio snajperist. Grad Liege u srijedu u podne će održati minutu šutnje u počast žrtvama pucnjave koja je uzburkala javnost u zemlji. Belgijski kralj Albert II. i njegova supruga Paola došli su na lice mjesta, kao i novi premijer Elio Di Rupo. (HIna)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tijelo na obdukciji Zagreb: U stanu na Savici pronađen leš mlađeg muškarca Slika nije dostupna Sumnjiva smrt Zagreb: U stanu pronađeno tijelo muškarca, policija sumnja na ubojstvo

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene