Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U svlačionici na bazenu

Strava u Beču: 10-godišnjaka silovao migrant iz Iraka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
10-godišnji Austrijanac brutalno je silovan na jednom bazenu u Beču. Silovatelj, migrant iz Iraka, policiji je rekao kako je dječaka napao zbog 'seksualne potrebe'.

Napad se dogodio još 22. prosinca na jednom bazenu u Beču. 20-godišnji Iračanin odvukao je dječaka u svlačionicu i silovao ga, javlja Kronen Zeitung.

Pročitajte i ovo Obilazak granice Postavljeni i ronilački punktovi Dnevnik Nove TV istražio kako izgleda zaštita hrvatske granice: "Migranti podcijene Savu i plove improviziranim čamčićima pa ih drvo potopi" Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke Istraga u tijeku Dječak pušten iz bolnice: Njegovi roditelji stradali su u strašnoj prometnoj nesreći

Dječak je vikao i molio za pomoć, no nažalost, nitko ga nije čuo. Nakon nemilog događaja dječak je spasiocu na bazenu ispričao što se dogodilo, a Iračanin je nastavio plivati u bazenu kao da se ništa nije dogodilo. Policija ga je uhitila a dječak je prevezen u bolnicu s teškim unutarnjim ozljedama.

Napadač je policiji rekao kako je dječaka silovao iz frustracije, tj. zbog 'seksualne potrebe' jer 'nije prakticirao seks 4 mjeseca pa mu se 'nagomilao višak seksualne energije'. Priznao je kako je to bila velika pogreška te da je svjestan kako će to obilježiti dječaka.

Kada ga je policija upitala je li u Iraku zabranjeno imati seksualne odnose s 10-godišnjim dječacima Iračanin je rekao: 'Takva stvar je zabranjena u bilo kojoj zemlji na svijetu'. Inače, kazao je, ima seksualne odnose sa suprugom, no nisu bili intimni otkako im se rodila kćer. Supruga i kćer su još u Iraku. 

Policija je izvijestila kako je muškarac ušao u Austriju 'balkanskom rutom' u rujnu prošle godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene