Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beba umrla na 54°C nakon što je satima ostavljena u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnje dijete iz Rusije, koje je usvojila američka obitelj, umrlo je početkom ovog tjedna nakon što ga je očuh satima ostavio zaključanog u automobilu.

Miles Harrison, 49-godišnji poočim, onesvijestio se saznavši da je dječak umro na stražnjem sjedalu vozila. Nesvjestici je sigurno pridonijela i činjenica da mu prijeti desetogodišnja kazna zatvora. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jug Jemena U napadima ubijeno 38 članova Al-Kaide Slika nije dostupna Sve više smrtnih slučajeva Ostavljanje djece u autu dobilo naziv: Sindrom zaboravljenog djeteta

Tragedija se dogodila početkom tjedna u američkom gradu Herndonu. Muškarac je ostavio svoje usvojeno dijete zaključano u automobilu skoro na cijeli dan. Vozilo se zbog toplog vremena zagrijalo i maleni je dječak preminuo. 

Specijalisti tvrde kako se temperatura u automobilu popela na 54 stupnja. Glasnogovornik ruske ambasade u SAD-u kaže kako se trude rasvijetiliti sve detalje oko ovog monstruoznog slučaja. 

Čak 376 djece umrlo je na ovakav ili sličan način od 1998 godine. 

Carol Harrison, dječakova mećeha, također je ispitivana nakon smrti dječaka. Policija se trudi saznati što se dogodilo prije tragedije i bi li to utjecalo na dječakovu smrt. 

Oko 1 220 djece usvojeno iz Rusije umrlo je tijekom proteklih 15 godina. Njih 12 ubili su zamjenski roditelji.   

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene