Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preživjela jer je bila umotana u vrećicu za sendvič

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni Billy star je četiri mjeseca. Poseban je stoga što se razvijao izvan maternice, a kada je s 27 tjedana odlučio doći na svijet, liječnici su ga na životu održavali u vrećici za sendviče.

Jayne Jones, 38-godišnja majka ovog dječaka na rutinskom pregledu ultrazvukom saznala je da njezino dijete raste u trbušnoj šupljini umjesto u maternici.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Gotovo svi takvi fetusi umru u nekoliko tjedana, čak i dana od začeća, a samo je još jedan slučaj preživljavanja fetusa izvan maternice zabilježen u Britaniji.

Deset dana nakon ultrazvuka, suprug Graham odvezao ju je u bolnicu Derriford u Plymouthu jer se Jayne srušila od boli. Hitno je morala na operaciju koja nikada prije nije izvedena u Britaniji, a u njoj je sudjelovalo 36 djelatnika bolnice.

Billy je rođen 19. travnja, a težio je samo 963 grama. Odmah su ga stavili u inkubator, gdje su mu održavali temperaturu unutar plastične vrećice.

'Bio je tako malen. Bio je u malenoj vrećici za sendviče koja mu je održavala temperaturu. Liječnici su rekli kako je polupropusna vrećica za sendviče najbolja za održavanje temperature. On je naša beba čudo. Tako su ga zvali u bolnici - Billy the Wizz', rekla je gospođa Jones.

Billy ima dvije sestre, 11-godišnju Rosie i devetogodišnju Jessie. Razvio se dobro i sada je zdravo četveromjesečno dijete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene