Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Bankar (29) spiskao POLA MILIJUNA EURA na online klađenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-godišnji bankar osumnjičen je da je s računa klijenata neovlašteno podigao više od pola milijuna eura i potrošio ga na kockanje i klađenje preko interneta.

Policija provjerava ima li još oštećenih klijenata, te jesu li ispoštovane sve procedure vezane za podizanje novca, piše Blic.

Pročitajte i ovo Novac - 1 "Upali smo u ralje" Bankar osumnjičen za potkradanje klijenata. Malo po malo - u 20 godina im uzeo milijune. Otkrili ga sasvim slučajno Slika nije dostupna 1998. ranjen u vrat Dvaput pucali u njega: Tko je bio bankar koji je ubijen u sačekuši prije 20 godina?

'Za sada ima 10 klijenata sa čijih je deviznih računa, bez njihovog znanja dizao novac i prebacivao ga na svoj devizni račun. Ispričao je da je trošio novce na kockanje preko interneta i online klađenja. Pravdao se da je imao namjeru vratiti novac kada dobije na kocki', rekao je izvor Blicu.

>>Poražavajući rezultati: Djeca kockaju, piju i smatraju da je marihuana ljekovita

Uspio je zaraditi gotovo 300 tisuća eura no gubici su očito bili veći. Novac je skidao s računa starijih osoba koje nisu često dolazile u banku. Do početka suđenja branit će se sa slobode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene