Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokirao promet na autocesti

VIDEO Avion se zaglavio ispod pješačkog mosta: "Možda je vozač donio pogrešnu odluku..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama širi se videosnimka na kojoj se vidi avion tvrtke Air India zaglavljen ispod pješačkog mosta u Delhiju.

Na videosnimci koja se od nedjelje širi društvenim mrežama vidi se avion zaglavljen ispod pješačkog mosta na autocesti Delhi-Gurugram ispred zračne luke u Delhiju.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

Na avionu nema krila pa su se mnogi upitali kako je on uopće stigao tamo.

"Ovo je stari, rashodovani avion koji smo već prodali. Novi vlasnici su ga u subotu navečer prevozili. Air India ni pod kakvim okolnostima nema nikakve veze s tim avionom", poručili su iz zrakoplovne kompanije.

Na snimci se vide i vozila koja prolaze jednom stranom autoceste, dok se čini kako je druga strana blokirana avionom.

Iz zračne luke u Delhiju poručili su da Air India nema nikakve veze s ovim događajem, prenosi The times of India. Dužnosnik zračne luke rekao je kako u incidentu nije sudjelovao aktivan avion.

"Avion sigurno ne pripada floti zračne luke u Delhiju, a na videu se vidi i da je bez krila. Možda je vozač donio pogrešnu odluku o načinu prijevoza", poručio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene