Obavijesti Video Pretražite Navigacija
24 ozlijeđeno

Autobus pun putnika strovalio se u provaliju duboku 20 m, troje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje je ljudi poginulo, a 24 ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u Yupingu u Kini.

Nesreća se dogodila oko devet sati ujutro, kada se putnički autobus koji je prometovao na autocesti, strovalio 20 metara u provaliju. Spasioci su požurili na mjesto nesreće i pomogli nesretnim putnicima.

Pročitajte i ovo Tomislav Nikolić imao prometnu nesreću Tomislav Nikolić Bivši predsjednik Srbije imao je prometnu nesreću Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Televizijska ekipa na autocesti je pronašla razbacane stvari iz autobusa, razbijena stakla i jedno oštećeno vozilo, dok je autobus bio duboko u provaliji, javlja ATN.

>> Autobus pun putnika naletio na prevrnuti kamion, 13 mrtvih

Vozilo je prilikom pada toliko oštećeno da su vatrogasci neke dijelove morali rastaviti kako bi došli do zarobljenih putnika.

U autobusu je bilo 33 putnika, od kojih je troje djece. Spasilačke službe su nekima pružili pomoć na mjestu nesreće, a dvadesetak ih je hospitalizirano. Nekoliko je ozlijeđenih u teškom stanju.

Uzroci ove nesreće još se istražuju.

Spasioce na djelu u ovoj prometnoj nesreći možete vidjeti u priloženom videu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene