Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Austrijanac priznao da je zlostavljao kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijanac Josef F., star 73 godine, priznao je da je prije 24 godine zatvorio svoju kćer u sobicu bez prozora te da je otac njezino sedmero djece, objavila je policija.

'Izjavio je da je kći bila zatvorena 24 godine te da je on otac sedmero djece koje je također zatvorio u podrum', rekao je Franz Polzer, voditelj istrage u policiji Donje Austrije.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Preplašena djevojčica U garažama i stanovima Strava u Austriji: 17 maloljetnika mjesecima seksualno zlostavljalo djevojčicu (12)

Policija je objavila da im je 42-godišnja žena rekla kako ju je otac Josef Fritzl 1984. namamio u podrum zgrade u kojoj su živjeli u Amstettenu. Ondje ju je drogirao, stavio joj lisičine te ju zatvorio u podrum.

Podsjećamo, tragična priča u javnost je izbila kad se razboljela 19-godišnja najstarija kćer Elisabeth F. i njenog oca Josefa F. Djevojku su prošlog tjedna u teškom stanju smjestili u bolnicu u Mostviertelu, a liječnici su potaknuli istragu jer su trebali dodatne informacije kako bi pomogli bolesnoj djevojci. Nakon toga je, u subotu navečer, policija privela 73-godišnjeg umirovljenog Josefa K. u pratnji kćeri Elisabeth F.

>> Policija pronašla stan u podrumu gdje je otac držao kćer 24 godine, majka nije ništa znala!

Elisabeth je, prema policijskom priopćenju, psihički i fizički u teškom stanju. Tek nakon dužeg razgovora i nakon što joj je zajamčeno da više neće imati kontakta sa svojim ocem i da će i njezina djeca biti zbrinuta, Elisabeth F. dala je opširnu izjavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene