Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Austrijski ribič iznenađen

Još jedan nesvakidašnji ulov: U Dravi ulovio piranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je austrijski ribič u Dravi ulovio piranu.

'Bio sam u ribolovu na Dravi i odjednom je nešto zagrizlo', rekao je Gerhard Kurath iz Klagernfurta te dodao da nije ni slutio što je zapravo ulovio. 'Kolega mi je rekao da bi to mogla biti pirana', prisjetio se Kurath, piše krone.at.

Pročitajte i ovo Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari

>> Neobičan ulov: Dravom pliva jato pirana!

Odmah je pretražio na internetu i vidio da kod sebe stvarno ima piranu. Kako one obitavaju samo u tropskim vodama, pretpostavlja se da ju je netko ondje bacio. 'Vrlo je vjerojatno da ju je netko ondje pustio', rekao je Edward Blatnik, predsjednik Nacionalnog udruženja ribarstva u Koruškoj te dodaje da ih rijekom sada možda pliva i nekoliko.

Stručnjaci napominju da nema nikakvog razloga za paniku. 'Pirane ne napadaju ljude, to su izmišljotine', objašnjava Blatnik. Osim toga, temperature vode u jesen i zimu neće preživjeti.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene