Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon više od tri desetljeća

Australski Hannibal Lecter priznao 14 nerješenih ubojstava! Tijela se rješavao u klaonici?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši radnik klaonice, koji je dobio nadimak "Hannibal Lecter", po čuvenom negativcu iz filma "Kad jaganjci utihnu", priznao je služeći doživotnu kaznu zatvora, još 14 ubojstava. Priznanje je dao policajcu koji ga je i uhitio.

Duž 800 kilometara autoceste u australskoj pustoši Andy Albury, bivši radnik klaonice u Hughendenu, koji je osuđen na doživotnu kaznu zatvora za zvjersko ubojstvo abiridžanke Glorije Pindan još 1983. godine, nedavno je priznao policajcu koji ga je tad uhitio, da je ubio još 14 osoba. Jedanaest osoba od navedenih 14, bili su mladi ljudi.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

VIDEO Brutalnost sirijskih aktivista: Snimili egzekuciju 14 muškaraca

Sva ubojstva koja je Albury priznao, dogodila su se u periodu između 1970. i 1982. godine, prenosi Daily Mail.

Policija države Queensland otvorila je zbog njegovog priznanja 32-godine star slučaj, prošlog tjedna, nakon što je Albury priznao da je ubio još ljudi. Detektive je njegovo priznanje odvelo do navedene klaonice u Hughendenu, a njezin novi vlasnik, Stewart Christensen, rekao im je da je netko vrlo lagano mogao biti ubijen, raskomadani bačen svinjama, a da to nitko i ne primjeti.

"Nikad ne biste pronašli tijelo ili DNK", rekao je policajcima Christensen.

Narednik Les Chapman, koji se nalazi u mirovini i koji je 1983. godine uhitio Alburyja za ubojstvo Glorije Pindan, rekao je kako mu je Albury sam priznao prošlog tjedna ubojstva još 14 osoba, koja su se dogodila duž zabačene autoceste Flinders.

Jedino ubojstvo za koje Albury služi kaznu jest upravo ubojstvo aboridžanke, koju je usmrtio razbijenom bocom te njezino tijelo unakazio do neprepoznatljivosti, odstranivši joj dojke i iskopavši oči.

U zatvoru se nalazi od 1984. godine, kad je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene