Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamio ih čokoladom

Tajland: Australac (90) silovao četiri maloljetnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
90-godišnji Australac uhićen je na Tajlandu zbog sumnje da je silovao četiri male djevojčice. Četiri sestre namamio je u svoj dom s uvoznim čokoladama i davanjem poduka iz engleskog, javljaju lokalni policajci.

Jedna djevojčica je imala samo 5 godina kada su zlostavljanja počela. Djevojčice sada imaju od 7 do 15 godina. 'Karl Joseph Kraus uhićen je u svom domu blizu grada Chiang Mai, a policija je zaplijenila oko 100 fotografija gole djece', rekao je Kritapol Yeesakom, šef policije. 'Neke fotografije pokazuju Krausa kako pozira gol s nepoznatom djecom. Pokušavamo utvrditi njihov identitet i kontaktirati obitelji', dodao je Kritapol.

Pročitajte i ovo Jezero Dong Nai Nestašica vode Zbog ekstremnih vrućina uginule stotine tona ribe: "Život nam se zbog smrada okrenuo naglavačke" Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

Mnoge fotografije slao je e-mailom u inozemstvo, zbog čega policija istražuje da li je Kraus uključen u mrežu pedofila. On na Tajlandu živi više od deset godina, a 2008. godine ponudio je obitelji djevojčica poduke iz engleskog. 'Mamio bi ih sa slatkišima, većinom uvoznom čokoladom ili luksuznim slatkišima, a onda bi ih zamolio da imaju spolni čin sa njim. Najstarijoj sestri je u zadnje vrijeme umjesto slatkiša davao 120 dolara', objasnio je Kritapol.

Roditelji su nedavno opazili da su djevojčice izgubile interes za igru i pitali ih što se događa. Kada su saznali istinu, odmah su ih odveli na policiju. Kraus, rođen u Berlinu, optužen je za silovanje i seksualno zlostavljanje. Još uvijek nema odvjetnika i odbio je razgovarati s policijom. Susjedi su ga opisali kao aktivnog starca, koji još uvijek vozi auto, no kod uhićenja, izgledao je slabo, hodao sa štapom i žalio se na dijabetes i visoki krvni tlak, piše CBSnews. Zemlje jugoistočne Azije, uključujući Tajland, Kambodžu i Vijetnam, magneti su za pedofile iz različitih zemalja svijeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene