Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Dajte da Vam malo pomognem"

"Terminator" ima poruku za Trumpa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati glumac, republikanac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger obrušio se, opet, na predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, kao i na neonaciste i bijele nacionaliste.

Grupama koje šire mržnju Arnold Schwarzenegger poručio je kako su njihovi heroji gubitnici, te da on dobro zna tko su nacisti, jer je rođen u Austriji 1947. godine. Trumpu Schwarzenegger zamjera nedovoljnu osudu rasizma i nacionalizma nakon tragičnih događaja na prosvjedima u Charlottesvilleu.

Pročitajte i ovo Izbori u Americi Izborna utrka Sraz u Americi: U SAD-u se ovo nije dogodilo gotovo 70 godina Bivši američki predsjednik Donald Trump Predizborna obećanja Trump će povući kontroverzan potez bude li izabran za predsjednika: "Oni su taoci..."

''U biti, kao predsjednik ove velike zemlje Vi imate moralnu obvezu poslati nedvosmislenu poruku da mi ne podupiremo mržnju i rasizam. Dajte da vam malo pomognem napisati ovaj govor. 'Kao predsjednik Sjedinjenih Država i kao republikanac, odbacujem potporu bijelih suprematista. U zemlji koja je pobijedila Hitlerovu vojsku nema mjesta za nacističke zastave. Lincolnova stranka neće stati uz one koji nose vojne zastave poražene Konfederacije.' Je li to bilo tako teško? Vidite, rekao sam Vam'', kazao je Schwarzenegger.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene