Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon mrtvog odvjetnika

Nestao istražitelj koji je trebao svjedočiti protiv argentinske predsjednice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestao je obavještajac koji je trebao svjedočiti u misterioznom ubojstvu argentinskog tužitelja Alberta Nismana.

Antonio Stiuso, obavještajac koji je Nismanu pomogao u istrazi u desetljećima starom terorističkom napadu u kojem je poginulo 85 ljudi. Nisman je trebao izložiti ova otkrića argentinskom sudu, ali je pronađen mrtav u svom stanu - upucan u glavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mračno doba Italija odbija Argentini izručiti svećenika optuženog za ubojstvo i mučenje: Pobjegao je i nastavio život Slika nije dostupna Podljev u mozgu Argentinska predsjednica zbog zdravlja uzima mjesec dana

Stiuso je otkrio kako je argentinska Vlada prikrivala iransku uključenost u eksploziju u židovskom centru u Buenos Airesu, kako bi s Iranom osigurala dogovor 'energija za hranu', piše Business Insider.

Argentinska predsjednica Cristina Fernandez tvrdi da je Stuiso Nismanu dao pogrešne informacije. Nakon Nismanove smrti, Stiuso je pozvan na svjedočenje. Međutim, nije pronađen ni na jednoj od tri adrese na kojima je bi prijavljen.

U kući misteriozno preminulog tužitelja pronađen nalog za uhićenje predsjednice!

Nakon smrti Nismana, Fernanader se pojavila u javnosti i dala izjavu. Ono što se dogodilo odvjetniku, povezala je s prijetnjama smrću koje je i sama dobivala te je za bombaški napad okrivila odmetnute špijune iz obavještajne agencije te ju je odlučila raspustiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene