Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestali zrakoplov

KONAČNO PRAVI TRAG?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je nova analiza materijala nađenih u moru kod australskog grada Auguste zbog moguće veze s nestalim Boeingom 777 Malaysia Airlinesa.

Neidentificiran materijal pronađen na australskoj obali analizira se zbog moguće povezanosti s malezijskim zrakoplovom koji je nestao prije više od sedam tjedana s 239 putnika i članova posade, priopćile su u srijedu australske vlasti.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Krije li ovaj otočić usred Indijskog oceana tajnu nestalog Boeinga?

Australska policija osigurala je materijal koji je pronađen deset kilometara istočno od grada Auguste na južnom vrhu države zapadne Australije, navodi se u priopćenju zajedničkog koordinacijskog centra.

Izvješće o pronađenom materijalu, čiji opis nije objavljen, prvo je o mogućim ostacima zrakoplova nakon više tjedana i predstavlja prvi trag nakon 4. travnja kada su vlasti otkrile signal koji je možda emitirala crna kutija nestalog zrakoplova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene