Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talibani preuzeli odgovornost

Amerikanci ubijeni u Afganistanu su agenti CIA-e

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam Amerikanaca koji su ubijeni u samoubilačkom bombaškom napadu u vojnoj bazi u istočnom Afganistanu agenti su CIA-e, izvijestili su američki dužnosnici.

Američki dužnosnici nisu htjeli govoriti o detaljima dok se ne obavijeste obitelji ubijenih agenata. Agenti su ubijeni kad je bombaš samoubojica detonirao eksplozivni prsluk u teretani vojne baze 'Forward Operating Base Chapman' u pokrajini Khost, na istoku Afganistana, uz granicu s Pakistanom.

Pročitajte i ovo Pripadnici Hrvatske vojske u službi glasali su na posebnim biračkim mjestima - 3 Posebna biračka mjesta Izašli na birališta: Pogledajte kako su glasali hrvatski vojnici i vojnikinje Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje

Pobunjenici u Afganistanu u srijedu su pojačali napade na vojne ciljeve i snage predvođene SAD-om, navodi novinarska agencija Reuters. U južnoj afganistanskoj provinciji Kandahar ubijena su četiri kanadska vojnika koji su bili u ophodnji i novinarka koja je bila s njima, izvijestilo je u srijedu kanadsko ministarstvo obrane.

Talibani su  preuzeli odgovornost za samoubilački napad u vojnoj bazi u pokrajini Host, na istoku Afganistana, gdje je ubijeno osam Amerikanaca, agenata CIA-e.(Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene