Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skupi selfie

Kakva glupost! Amerikanac upao u Vezuv, pokušao je dohvatiti mobitel...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Američki turist upao je u krater vulkana na planini Vezuv nakon što je pokušao dosegnuti mobitel koji mu je ispao ranije, javila je talijanska policija u ponedjeljak.

23-godišnji Amerikanac u subotu ujutro upao je u krater na planini Vezuv nakon što je pokušao dohvatiti mobitel koji mu je ranije upao u taj krater.

Planinario je sa svojim prijateljima po zabranjenoj planinarskoj stazi, koja je, prema službenim izvještaju talijanske policije, imala jasno naznačene znakove koji zabranjuju njezino korištenje zbog opasnosti, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TRAGEDIJA KOD MLJETA Prevrnuo se izletnički brod, poginuo skiper: "Spasio sam putnike, a izvadio tijelo kapetana, čovjeka kojeg sam poznavao 20 godina"

Pročitajte i ovo Morski pas, ilustracija NEDAVNI NAPADI Što ako se nađete oči u oči s morskim psom? Stručnjak otkriva što učiniti i kako se ponašati

Nakon pada čovjek je zadobio modrice i posjekotine po rukama i leđima. Hitna pomoć pomogla mu je na mjestu događaja, ali nije htio ići na daljnji tretman u bolnicu.

S obzirom na to da su se turisti koristili zabranjenom planinarskom stazom, talijanske vlasti odlučit će hoće li kazniti turiste zbog upadanja na zabranjeno javno područje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene