Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat po spaljivanju Kurana

Američki pastor 'objesio' Obamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Terry Jones, pastor koji je postao postao je poznat po spaljivanju Kurana, na travnjaku ispred The Dove World Outreach Centra objesio je lutku predsjednika Obame.

Jones tvrdi da se na ovaj pothvat odlučio kad je saznao da Obama podupire istospolne brakove, kao i pravo žena na pobačaj. Lutka, koju je objesio, u jednoj ruci drži zastavu s duginim bojama, a u drugoj lutku djeteta. Ispred vješala stoji lutka 'Uncle Sama' ,inače simbola Amerike, prikazana kako vješa Obamu.

Pročitajte i ovo Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864. Ilustracija jezivo iskustvo Granična policija maltretirala Australku, ispitivali je o pobačaju i trudnoći: "Tretirali su me poput kriminalca"

Prva postava bila je obrnuta, tj. Obama je vješao 'Uncle Sama'. Na plakatu iza vješala stoji natpis 'Obama ubija Ameriku'. Jones, u razgovoru za Huffingron Post, nije zaboravio ni spomenuti da je islam najopasnija prijetnja životu i nacionalnoj sigurnosti u Americi.

>> Obama ismijavao Beckhama

The Dove World Outreach Center je pod posebnim nadzorom još od 2011. godine, kada je Jones spalio kopiju Kurana, što je izazvalo lavinu prosvjeda u Afganistanu, u kojima je poguinula 21 osoba, uključujući i promatrače UN-a.

Ovo nije prvi put da lutka predsjednika Obame visi obješena. U ožujku 2010. godine , učitelj u školi na Rhode Islandu objesio je Obaminu lutku u svojoj učionici. Istog mjeseca je u Georgiji obješena lutka predsjednika Jimmy Cartera.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene