Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jesu li autentične?

Amaterska snimka napada na Damask: 'Ovim dokazujemo brutalnost Asadova režima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimke napada na pregrađe Damaska pojavile su se danas na internetu. Još se čeka provjera njihove autentičnosti.

Internetom kruže amaterske video snimke navodnog današnjeg bombardiranja i zračnih napada na predgrađe Damaska, Deraa al-Balad. Reuters još nije potvrdio autentičnost ovih snimaka, no tvrde kako je na njima današnji zračni napad na predgrađe Damaska.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje

Na snimkama se čuje i nepoznati muškarac koji kritizira međunarodnu zajednicu što joj je potrebno toliko dugo vremena da odgovori na Asadove napad kemijskim oružjem, dodavši kako su ovi prizori dovoljan dokaz Asadovih napada.

'Ovo pokazujemo da dokažemo brutalnost Asadova režima', rekao je jedan od muškaraca na snimci.

>> 'Sirijska je vojska mobilizirana, s prstom na okidaču'

Međunarodna zajednica i današnji dan provodi u stanju visoke pripravnosti. Sirija 'svakog trenautka' očekuje napad zapadnih sila, ali je spremna također i odgovoriti na mogući napad, potvrdio je visoki dužnosnik sirijske službe sigurnosti.

'Iščekujemo agresiju svakog trena i spremni smo isto tako svakog trena odgovoriti', istaknuo je dužnosnik. 'Branit ćemo naš narod i našu domovinu svim sredstvima', dodao je.

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u Vladivostoku da su tvrdnje onih koji optužuju sirijsku vladu da je upotrijebila kemijsko oružje 'čista glupost', prenose ruski mediji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene