Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otmica maloljetnice u Srbiji

Rastrojeni Valentino: 'Pođi sa mnom ili koljem i tebe i sebe!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ona će biti moja. Pričekat ću da odraste ako je to problem, ali ću se njome oženiti', rekao je zaljubljeni momak.

Aleksandar V. (24) iz merošinskog sela Donja Rasovača uhićen je zbog sumnje da je iz roditeljske kuće oteo djevojčicu A. C. (15), s kojom je posljednje dvije godine bio u vezi, s namjerom da se njome oženi!

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama

Kako piše Kurir, zaljubljeni mladoženja je zaprijetio njezinoj rodbini da će zaklati i nju i sebe ukoliko pokušaju spriječiti djevojčicu da pođe s njim. No, nije došao sam. Imao je i četvoricu pomagača koji su dobili prijavu za otmicu dok su Aleksandrov otac i dvojica rođaka osumnjičeni za pomaganje poslje kaznenog djela.

Ljubavna drama, koja se skoro pretvorila u tragediju, dogodila se u utorak u 22.30 sati, a kako je to izgledalo ispričao je djed nesuđene mlade:

'Kad sam vidio Aleksandra na stepenicama, povikao sam: 'Što radiš tu, dajte mi nož', dok je snaha zavrištala da će zvati policiju. Aleksandar je tada razbio vrata i s još četvoricom maskiranih momaka upao u kuću. Jedan je imao sataru u rukama, a ostali noževe. Aleksandar je tada kazao mojoj unuci: „Dođi samnom ili koljem i tebe i sebe! Ja sam se na to u crkvi zavjetovao“.

Zlostavljana deset godina: Pronađena žena koja je cijelo desetljeće provela u zatočeništvu

Djevojčica je navodno od straha pala u nesvjest, a otmičari su je odnijeli u automobil i pobjegli.

Policija je Aleksandra V. i otetu djevojku pronašla kod njegovog djeda u Nišu. Aleksandar je u policiji izjavio da neće odustati od namjere da se oženi djevojčicom.

'Ona će biti moja. Pričekat ću da odraste ako je to problem, ali ću se njome oženiti', rekao je zaljubljeni momak.
Pitanje je kako će to izvesti ako mu se dokaže otmica jer bi mogao dobiti i 15 godina zatvora. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene