Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namijenjena europskom tržištu

Albanska policija zaplijenila više od 880 kg droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Albanska policija u četvrtak je izvijestila da je tijekom posljednja tri dana zaplijenila više od 880 kg kanabisa i oko 500 grama kokaina namijenjenih talijanskom i grčkom tržištu.

U srijedu navečer policija je uhitila 60-godišnjakinju, koja se ukrcala na trajekt za Italiju s 500 grama kokaina skrivenog u vagini.

Tijekom operacije provedene u utorak na jugu Albanije, u Saradni i Gjirokastri policija je zaplijenila više od 500 kg kanabisa i uhitila najmanje dvojicu preprodavača.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio

>> U prtljažniku automobila pronađeno 24 kg marihuane

Istoga je dana zaplijenjeno i 187 kg droge skrivene u kamionu, koji se trebao ukrcati na trajekt za Italiju, objavila je policija. Na sjeveru zemlje albanska je policija zaplijenila 94 kg kanabisa, a velik je dio uništila.

Albanija se, u usporedbi s ostalim balkanskim zemljama, smatra glavnom državom iz koje se marihuana distribuira prema Europi. Od početka 2012. albanska je policija zaplijenila pet tona kanabisa namijenjenog europskom tržištu, osobito grčkom i talijanskom. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene