Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Granični prijelaz Karasovići

U prtljažniku automobila pronađeno 24 kg marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničome prijelazu Karasovići između Hrvatske i Crne Gore policija je jučer zatekla trojicu albanskih državljana kod kojih su u prtljažniku automobila pronašli 45 paketa marihuane ukupne težine gotovo 24 kilograma, izvijestila je jutros Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Vozilom, u kojemu je pronađena droga upravljao je 30-godišnjak, a kao putnici u vozilu nalazila su se dvojica 26-godišnjaka, svi albanske nacionalnosti. Policijski djelatnici su u posebno napravljenom dijelu vozila pronašli 45 paketa marihuane ukupne težine 23 kilograma i 900 grama.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

>> U mercedesu pronađeno osam kilograma marihuane

Nakon toga policija je u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, obavila kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca zbog sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja USKOK-u je protiv trojice osumnjičenika podnesena kaznena prijava. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene