Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majstorsko prisilno slijetanje

Airbus sletio sa stajnim trapom na samo jednoj strani, dio putnika u stanju šoka od straha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Airbus A320 koji je letio iz Bukurešta prisilno je sletio u zračnu luku Rim-Fiumicino.

Sto šezdeset pet putnika, uglavnom Rumunja, evakuirano je pomoću zračnih tobogana. Dio stajnog trapa na jednoj strani se zakočio i nije se izvukao. Airbus kompanije Wizz Air letio je iz Bukurešta u Rim. Većina putnika je rekla da nisu imali drugih problema osim velikog straha.

Pročitajte i ovo Zrakoplov prisilno sletio u Miamiju drama u Miamiju VIDEO Boeing snimljen u plamenu nakon polijetanja: Posada primorana prisilno sletjeti Ilustracija Kaos na letu Nakon 90 minuta leta zrakoplov se morao prisilno okrenuti: Razlog je nevjerojatan!

>> Šokantno: Pilot POBJESNIO na putnike, ISTJERAO ih iz aviona!

Putnici u šoku, majstorski potez pilota

Troje putnika je palo u stanje šoka, ali nisu zadobili tjelesne ozljede. Na samoj pisti im je pružena stručna liječnička pomoć. Jedna od njih, trudnica, imala je bolove u trbuhu pa je odmah prevezena u obližnju bolnicu.

Pilot je majstorski uspio prizemljiti zrakoplov s neispravnim stajnim trapom koji se izvukao samo na jednoj strani. Letjelica se nakon zaustavljanja nagnula na jednu stranu.

Uzletište na koje je zrakoplov sletio nakratko je bilo zatvoreno. No, nije bilo kašnjenja u redu letenja od kojih se u početku strahovalo. Promet se normalno nastavio.

Talijanska nacionalna agencija za sigurnost u zračnom prometu pokrenula je istragu kako bi utvrdila uzroke nezgode. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene