Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na aerodromu

Šokantno: Pilot POBJESNIO na putnike, ISTJERAO ih iz aviona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantan incident dogodio se u avionu Southwest Airlinesa. Pilot je podivljao na hordu neposlušnih tinejdžera zbog kojih nije mogao poletjeti pa ih je sve otjerao van.

Neobičan incident odigrao se prije nekoliko dana u njujorškoj zračnoj luci LaGuardia gdje je pilot kopanije Southwest Airlines uoči poliijetanja iz zrakoplova izbacio čak 100 ljudi!

Pročitajte i ovo Avion izletio s piste i zabio se u automobil - 1 Hitno slijetanje VIDEO Sudarili se avion i auto: "Bilo je očito da ide prebrzo, iz guma se dimilo" Slika nije dostupna Snažno nevrijeme VIDEO Dramatični prizori u poznatoj zračnoj luci: Zbog bujice tisuće ljudi bez leta, nebom bljeskale munje

>> VIDEO: Gledao kako mu u dvorište pada AVION!

Business Insider piše da je drastičnu reakciju pilota izazvalo nedisciplinirano ponašanje putnika, odnosno srednjoškolaca iz Brooklyna koji su zanemarili njegove i upute stjuardesa da sjednu na svoja mjesta te se prestanu igrati s mobitelima.

'Nije uobičajeno da piloti preko razglasa putnicima naređuju da sjednu na svoja mjesta', komentirao je glasnogovornik zrakoplovne kompanije koja je na koncu bila prisiljena pronaći alternativni prijevoz za izbačene tinejdžere.

Umjesto u 6 sati ujutro, u Atlantu su se zaputili tek u 18 sati, a zrakoplov kojim je upravljao ljutiti pilot sletio je na isto odredište s 45 minuta zakašnjenja. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene