Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dobra suradnja'

Ahmadinedžad: Nema više nejasnoća između Irana i IAEA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad ocijenio je da više nema nejasnih pitanja između Irana i IAEA zahvaljujući 'dobroj suradnji' između dviju strana, izvijestila je u nedjelju agencija Isna.

'Zahvaljujući dobroj suradnji između Agencije i Irana važna su pitanja riješena i više nema nejasnoća', izjavio je Ahmadinedžad nedugo nakon sastanka s direktorom IAEA, Mohamedom El Baradeijem. El Baradei je novinarima rekao kako i dalje postoji 'zabrinutost' kada je riječ o namjerama Iranaca u pogledu korištenja nuklearne elektrane.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

Egipatski diplomat, koji se sastao i sa šefom iranske organizacije za nuklearnu energiju, Alijem Akbarom Salehijem, izvijestio je da će stručnjaci IAEA 25. listopada posjetiti mjesto izgradnje drugog nuklearnog postrojenja za obogaćenje urana, koja se nalazi nadomak Qomu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene