Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan poziv

Nazvala je policiju, tražila pomoć, ali ubrzo je umrla

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je nasilno ušao u stan svoje bivše partnerice i izbo je nožem. Žrtva je uspjela nazvati policiju, reći im što se događa, a onda je preminula.

Muškarac (37) nožem je nasmrt izbo svoju bivšu partnericu (38) u Hermannsburgu u Nemačkoj. Žena je prije smrti uspjela nazvati policiju. 

Njemačka policija priopćila je da je užasnuta žena nazvala u nedjelju u 11:07 broj za hitne slučajeve i prijavila kako je njezin bivši partner nasilno ušao u stan. Policijska patrola odmah je krenula prema adresi žrtve, ali kad su stigli, već je bilo prekasno. Pronašli su ženu u dnevnom boravku, imala je teške ozljede i pokušali su je reanimirati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Supruga teško ozlijeđena U teškoj nesreći kod Slavonskog Broda poginuo nekadašnji ministrov pomoćnik

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos u prometu Njemačka u problemima: Strojovođe najavili novi štrajk, trajat će danima

Nešto kasnije hitna pomoć, koja je pozvana odmah nakon ženina poziva, samo je konstatirala ženinu smrt, piše Fenix Magazin.

Osumnjičenog počinitelja policija je uhitila na licu mjesta. Detalji mučnog događaja još nisu objavljeni, a policija je samo priopćila kako je već ranije bilo sumnjivih razmirica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene