Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio 102 kilograma

32-godišnji djevac ne može naći djevojku zbog ružnih nabora na tijelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stephen Hodson je 32-godišnji djevac koji ne može pronaći ljubav svog života zbog nabora kože koji su mu ostali na tijelu nakon što je u samo 18 mjeseci izgubio 102 kilograma.

Umjesto da bude presretan zbog gubitka kilograma, Hodson je postao vrlo nesiguran zbog velikih nabora po tijelu koji su se stvorili uslijed naglog i velikog gubitka kilograma. Toliko je nesretan i želi neku promjenu da je spreman ići i pod nož, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Elitne svadbe u Dubrovniku - 1 Troše se na stotine tisuća eura Kako su vjenčanja za strance postala ozbiljan biznis: Jedan grad je posebno interesantan, a mladenci traže nekoliko stvari Ilustracija SVI ŽELE BITI MRŠAVI Tiranija vitkosti: Lažni lijekovi za mršavljenje preplavili Europu, sadrže šećernu vodu, teške metale, otrov za štakore...

Hodson je konzumirao 6.000 kalorija dnevno što ga je dovelo do težine od čak 190 kilograma. No, jednog je dana odlučio da ide na dijetu u nadi da će, kada smršavi, pronaći ljubav svoga života. Odluku je donio na godišnjem odmoru, nakon što je zapeo u kamp kućici. Kako bi što prije ostvario svoj cilj, odlučio je angažirati osobnog trenera koji mu je dao savjete vezane uz prehranu i vježbe.

>> SENZACIJA: U godini dana namjerno dobio pa izgubio više od 30 kilograma

Nakon što je 18 mjeseci unosio samo 1.200 kalorija i vježbao gotovo dva sata dnevno, teži 88 kilograma. Unatoč tome što je postigao željenu težinu, Hodsona je još uvijek strah izaći na svjetlo dana, a kad i ide van mora nositi vrećastu odjeću kako bi skrio svoju ružnu kožu.'Ljudi više ne upiru prstom u mene dok hodam ulicom, ali ja znam što je ispod moje odjeće i to jako utječe na moje samopouzdanje. Teško je i neugodno i kad sam gol, koža visi nad mojim genitalijama.Izgubio sam na težini jer sam htio pronaći ljubav svog života i zbog toga što sam se htio osjećati zdravije, a sad se bojim da će moja naborana koža odbiti žene', kazao je Hodson.

Nesretnom je muškarcu čak dva puta odbijen zahtjev za operaciju vrijednu 94.000 kuna. No, nakon što je izgubio još više kilograma, bolnica je ipak odlučila promijeniti svoju odluku i pomoći mu da se riješi neugodnih nabora na prsima, preponama, rukama i nogama.

>> Djevojku (19) tešku 380 kilograma spasioci iz kuće izvlačili 8 sati!

'Jedan od razloga je bio taj što sam izgubio više od pola svoje tjelesne težine, a drugi je da je moj indeks tjelesne mase bio još uvijek iznad razine koja bi trebala biti normalna za čovjeka moje težine', kazao je Hodson.

Nesigurni 32-godišnjak se nada da će mu ova operacija promijeniti život te da će napokon postati privlačan ženama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene