Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kickstarter

17-godišnji Hrvat pokrenuo kampanju za 'Auru vaše televiziije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Simavision je projekt hrvatskih developera koji su pokrenuli Kickstarter kampanju kako bi prikupili sredstava za izradu tehnologije koja će vašoj televiziji dati dodatni sjaj.

Iako vam to zvuči neobično, ovakav projekt već je ranije objavio Philips, no 17-godišnji David i njegovi kolege pokrenuli su kampanju koja ima za cilj prikupiti 42.000 dolara u svrhu izrade ovog “gadgeta”.

“Radi se o dodatku za TV/monitor koji se zalijepi za pozadinu ekrana i osvjetljava pozadinu zida u istim bojama kako se mijenja sadržaj na ekranu. Dobra stvar je da taj dodatak troši jako malo struje jer za osvijetljene koristi LED diode, a može se postaviti i na druga mjesta osim na pozadinu TV-a. Također, radi bežično putem Bluetootha, a može se koristiti i za mnoge druge svrhe osim samo sinkroniziranja sa sadržajem na TV-u. Puno više detalja možete pročitati na linku dolje. “ — ukratko opisuje svoj projekt David Zovko.

Ovaj mladi tim developera iza sebe već ima iskustva s izradom LED rasvjete za razne pogodnosti, pa su tako već izradili svjetla za stolove, pozadinu vaše udobne sofe ili najobičnijeg monitora.

Cijeli opis oko ovog projekta možete pročitati na službenoj Kickstarter stranici gdje je kampanja danas lansirana, a ukoliko možete svakako odvojite nekoliko dolara kako bi pomogli ovim mladim developerima da ostvare svoj cilj — prikupiti 42.000 dolara u 30 dana. Već sada, samo par sati nakon kampanje, prikupljeno je 400-injak dolara.

U nastavku možete vidjeti kako su to zamislili, a uskoro možete očekivati i veliki intervju s dečkima.

Powered by Zimo

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene