Obavijesti Video Pretražite Navigacija

150.000 dolara za odjeću Sarah Palin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanska stranka potrošila je 150.000 dolara na dizajnersku odjeću koju će odijenuti te šminku i frizuru koja će krasiti njihovu zvijezdu, Sarah Palin.

Samo u rujnu više od 75.000 dolara ostavljeno je u trgovini Neiman Marcus u Minneapolisu, a 50.000 dolara u Saksu, na Petoj aveniji u New Yorku. Kupljeno je mnoštvo sakoa, suknji, ubijitih čizmi i cipela s visokom petom. Sve je to potrebno gospođi Palin koja u danu zna promijeniti čak i tri odjevne kombinacije.

Pročitajte i ovo Putna torba Ako prođe... Zrakoplovna kompanija želi da ljudi putuju bez odjeće: Otkrili su zašto je to dobra ideja Ilustracija prijedlog novog zakona Mogli bi završiti u zatvoru zbog odjeće: "Hoće li se odijelo i kravata smatrati uvredljivim?"

Stranka je za šminku i frizuru svoje kandidatkinje za potpredsjednicu uložila 5.000 dolara.

Drugih 5.000 dolara uloženo je u izgled gospodina Palin. Tako je u trgovini Atelier kupljeno nekoliko odjevnih kombinacija da bi Sarahin suprug Todd također izgledao savršeno.

Svi navedeni izdaci Republikanska stranka navela je u mjesečnom financijskom izvještaju za rujan, pod stavkom 'dodaci kampanje'.

Otkad je John McCain imenovao Sarah Palin kao kandidatkinju za potpredsjednicu, guvernerka Aljaske koja je u mladosti pobijedila na natjecanju ljepote, nije se u javnosti dva puta pojavila u istoj odjeći.

Crvena boja čini se da je glavni adut jer još više zagrije žustre rasprave.Tako je Sarah viđena u kombinaciji crvene kožne jakne i uske crne suknje i u strogom, crvenom odijelu.

No, Sarah se ipak najradije drži provjerene, dobitne kombinacije koju čini klasični kostim sa suknjom koja pokriva koljena.

Fotografije u zadnje vrijeme pokazuju Sarahinu frizuru koja pršti volumenom, a za koju su mnogi stilisti rekli da više pristaju modnoj pisti nego političkoj tribini.

Republikanci zasad šute o tome je li se manija kupovine nastavila i u listopadu. Financijske izvještaje javnosti će pokazati tek nakon predsjedničkih izbora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene