Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred Apple trgovine

10 dana na ulici zbog Iphone-a 6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dečki iz Australije u svrhu PR kampanje kojom žele promovirati svoju aplikaciju kampirati će na ulici ispred Apple trgovine.

Christian i Salvatore čekat će deset dana u redu ispred Apple trgovine u Sydney-u kako bi prvi dobili Iphone 6 uređaj, a sve u svrhu PR kampanje za aplikaciju "Alphatise."

Pročitajte i ovo Ilustracija aviona kompanije LATAM Let iz noćne more VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu Australija poplave 1 Evakuirano 50 tisuća ljudi VIDEO/FOTO Stravični prizori - čitav grad utapa se u nezapamćenim poplavama: "Ovo je daleko od završetka"

Apple trgovina u Sydney-u zbog vremenske zone biti i prva trgovina koja će zaraditi novac od novog "pametnog" telefona u petak ujutro. Dečki rade na aplikaciji "Alphatise" koja korisnicima omogućuje da predlože trgovcu proizvod i cijenu po kojoj bi željeli kupiti, a zatim trgovac odlučuje hoće li prihvatiti ponudu.

Objavljene prve recenzije: iPhone 6 najbolji je pametni telefon na svijetu!

Dok čekaju ispred trgovine, dečkima vrijeme prolazi kroz igranje društvenih igara i sklapanje novih prijateljstava. "Postali smo prijatelji s ljudima koji rade u Apple-u koji su nam postali velika podrška u ovome što radimo", kaže Christian, piše Mashable. Desetodnevna muka uspješna je PR kampanja zato što je zabilježeno već 5000 zainteresiranih korisnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene