Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kup UEFA: Više od 50 ozlijeđenih u Mostaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe teže ozlijeđene a više od 50 lakše u obračunima huligana nakon nogometnog susreta kupa UEFA između mostarskog Zrinjskog i beogradskog Partizana te u sukobima s policijom na stadionu i u središtu grada koji su potrajali u noć između četvrtka i petka.

Na odjelu Kirurgije Kliničke bolnice u Mostaru tijekom noći operirana je šaka jednog navijača beogradskog Partizana koji je ostao bez prstiju nakon što mu je eksplodirala policijska naprava 'topovski udar' koju je pokušao baciti natrag na policiju. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Europa protiv huliganzma - 3 sukobi navijača Europa se ujedinjuje protiv huliganizma, predsjednik UEFA-e za Dnevnik Nove TV: "Ako se ne povežemo, nema uspjeha"

Jednome policajcu su huligani slomili nogu, a još jedan je navijač od udaraca zadobio teže ozljede po tijelu. 

Ukupno je na Kirurgiji obrađeno 20 ozlijeđenih osoba. 

U hitnoj službi najviše osoba je zatražilo pomoć zbog suzavca kojega je policija ispaljivala u središtu grada kako bi razdvojila navijače.

Čak 27 policajaca je zadobilo lakše tjelesne ozljede od udaraca kamenjem i sukoba s dvjema navijačkim skupinama. U akciji policije privedeno je 6 osoba koje su zatečene u narušavanju javnog reda i mira i protiv njih će biti podnesene prekršajne prijave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene